Når hunden din er hos oss

Hvis du har bestilt plass hos oss, er det viktig at du leser gjennom dette før du leverer hunden din her!

Utstyr: Vi disponerer alt hundene vanligvis trenger av utstyr under oppholdet her: kobbel, soveplass og mat- og vannskåler. Hvis hunden pleier å sove i bur og er trygg på det, kan du gjerne ta det med. Alt av utstyr du tar med og ønsker at vi skal bruke under hundens opphold, er på eget ansvar. Det betyr at hvis noe blir tapt eller ødelagt her, dekker vi ikke kostnadene for erstatning. 

Fôr: Alle måltider er inkludert i dagsprisen, men hvis hunden trenger spesialfôr eller har veldig følsom mage, kan du ta med eget. 

Henting & levering: Vi kommer til å ha åpent for henting og levering, samt visning av lokalene, to ganger om dagen. Disse tidene er viktige å overholde, spesielt når vi har mange hunder på besøk, slik at de får ro. Klokkeslett for henting/levering/visning: Alle dager kl. 09-10 & kl. 17-18.

Medisiner: Husk å notere på bestillingsskjemaet/e-posten om hunden din bruker medisiner. 

Vaksinasjon: Hunden må ha fullstendig vaksinasjonskort - husk å ta det med når du leverer! 

Dagsrytme: Hundene luftes fire ganger om dagen, enten på luftejordet vårt, eller i skogen. Hunder som går godt sammen med andre kan godt luftes sammen. De fôres to ganger om dagen, og har selvsagt alltid tilgang på friskt vann.

Forskuddsbetaling/ depositum: I travle perioder - som regel i skolens ferier - vil vi ta forskuddsbetaling på 20% av prisen dere har bestilt plass for. Regning sendes ut når dere får bestilllingen deres bekreftet.

Betaling skjer via faktura som dere får av oss ved henting av hunden.

PS. Vi anbefaler at hunden din har fått flåttmiddel før opphold hos oss om sommeren!